Skip to content

FUQIZIM EKIPI

FUQIZIM EKIPI

Po planifikoni aktivitet korporativ për fuqizimin e ekipit? Me siguri jeni në kërkim të dy gjërave: një objektiv që është me rëndësi për organizatën tuaj dhe një aktivitet që ju dhe stafi juaj e shijoni, në vend se të kaloni një ditë pa entuziazëm. Ekipi unë do të dizajnojë programin që përmbush nevojat tuaja me saktësi. Mund t’ju ofrojmë Sfida të Ekipit, Lojëra për ekipin, Lojëra Individuale dhe Gara me idenë që punonjësit dhe departamentet tuaj të afrohen njëri me tjetrin. Ndoshta thjesht doni që Ekipi juaj të çlirojë energjinë, ngarkesat dhe lodhjen, ndaj Area 52 është vendi ideal për aktivitete për Fuqizim të Ekipit. Sallat tona të festave mund të akomodojnë deri në 50 persona të ulur dhe nëse ju nevojitet hapësirë për të shpërndarë mesazhin e kompanisë, të diskutoni një strategji të re, të zgjidhni një sfidë komunikimi brenda ekipit apo thjesht t’i mblidhni punonjësit për të kaluar bashkërisht një ditë argëtuese dhe/ose të rezervoni një hapësirë private për të pirë diçka, ne kemi hapësirën ideale për ju.

Për më shumë hollësi kontaktoni ju lutem me Area 52.
Ju mirëpresim!

FUQIZIM EKIPI PAKETA

30Euro/për person
2 orë hedhje dhe lojëra për fuqizim të ekipit, përfshirë:
Nxemje me Instruktorin e Area52 AirFit
Gara 4 x Hedhje me radhë
Lojëra me përplasje
Lojëra me beteja
Muri kardio
Lojërat e para në Extreme Zone
4 x Instruktorë profesionsitë
Koordinatori i festës
Çorape për hedhje
Ekipi fitues merr një trofe dhe medalje për secilin person
1 orë rezervim ekskluziv i Sallës për Takime për nevoja të kompanisë tuaj!
Minimumi 20 persona – maksimumi 100 persona*
Shtesa:
• Ushqim dhe pije në Area52 Café – birra, pije joalkoolike, ushqime të lehta – 15 leva për person**
• 1 orë Beat Night/festë disko me DJ – 12 leva për person

* Nëse janë më shumë 60 vetë, merrni rezervimin ekskluziv të vendit për sesion hedhjesh. Për 100+ njerëz, ju lutem ta kontaktoni për më shumë informacion.

** Lista e plotë e produkteve do të paraqitet pasi të specifikohet numri i të ftuarve

Kontaktet

Team work

Improve the effectiveness of team relationships.

Motivation

Stimulate motivation.

Communication

Build communication skills.

Trust

Build trust.

Have fun

Provoke your Staff to laugh and have fun together.

Challenge

Push your Team outside their comfort zone and stimulate activity in a fun environment.

De-stress

Release stress.

Competition

Improve the decision-making skills i a state of uncertainty, stress and highly competitive environment.

Hedhje!

Some of our Attractions

Muri interaktiv

Vrapuesit e distancave të gjata shpeshherë “godasin murin” – hedhësit mësojnë të arsyetojnë me të!

Jump for details

SLAM DUNK​

Players who can effortlessly fly through the air and slam dunk that basketball dead centre!

Jump for details

Zona e hedhjeve

Zona e Hedhjeve Area 52 ju ofron një hapësirë të stërmadhe të trampolinave nga njëri mur në tjetrin.

Jump for details

Paralelet e hekurit

Një provë e vërtetë e forcës, shkathtësisë dhe teorisë së evolucionit të Darvinit të gjitha në një!

Jump for details