Skip to content

PARTY Packages

Një Festë Ditëlindjeje në Area 52 është unike, kemi Salla Festash ekskluzive për t’ju ofruar privatësi, përveç atraksioneve dhe aktiviteteve të pashoqe brenda Area 52 Trampoline Park. Për festimet tuaja kemi paketat standarde dhe premium. Nëse ju nevojitet diçka tjetër, do të jetë kënaqësia jonë që të krijojmë për ju festën me fantastike që dëshironi.

Sallat e Area 52 Party Rooms nuk janë vetëm për Festa Ditëlindjesh. Nëse dëshironi të organizoni edhe festa të tjera, kemi dy salla që mund të akomodojnë me lehtësi 20 persona, ose kemi një sallë të madhe për deri në 50 persona. Po ashtu, Area 52 Café ka hapësirë për 70 persona, ndaj kemi mjaft hapësirë për të përmbushur kërkesat për festën tuaj.

Që të rezervoni festën tuaj të ditëlindjes, ju lutemi të na kontaktoni për hollësi të tjera, ose bëni rezervimin online tani. Të gjitha rezervimet realizohen duke depozituar 50% të shumës.

PAKETA BAZË

19Euro/për person
60 minuta sesion i hedhjes
Çorape të parrëshqitshme të Area 52 për person
Ftesa për Festë në Area 52
Biskota të Area 52 për secilin fëmijë
1 shishe uji për secilin fëmijë
Mund të blini edhe një sesion shtesë hedhjeje prej 30 minutash me çmim të reduktuar prej 6 leva për person, nëse ky opsion është në dispozicion.

* minimumi 5 fëmijë
* mosha minimale: 5 vjeç

Kontaktet

FESTË DITËLINDJEJE PREMIUM

32Euro/për person
90 minuta sesion i hedhjes
Çorape të parrëshqitshme të Area 52 për person
Ftesa për Festë në Area 52
Përdorim ekskluziv prej 30 minutash i Sallës së Festave të Area 52 pas sesionit të hedhjes
Sende për festë (gota, pjata dhe peceta) • Ushqime të lehta: pica, copëza karrotash dhe kastraveci, 5L ujë dhe lëng në Sallën e Festave
Kapele bejsbolli e Area 52 për djalin ose vajzën që ka ditëlindjen dhe një kupon dhuratë prej 15 leva për Area 52 për djalin ose vajzën që ka ditëlindjen
*30 minuta shtesë për sesion të hedhjes që mund të blihen me çmim të reduktuar prej 6 levash për person ose 7 leva për person për 60 minuta, nëse janë në dispozicion

*Rregullimi dhe pastrimi i Sallës së Festave
* minimumi 10 fëmijë
* mosha minimale: 5 vjeç

Kontaktet

FESTË DITËLINDJEJE EKSTREME

41Euro/për person
120 minuta sesion i hedhjes
Çorape të parrëshqitshme të Area 52 për person
Ftesa për Festë në Area 52
Përdorim ekskluziv prej 90 minutash i Sallës së Festave të Area 52 pas sesionit të hedhjes 60 minuta
Sende për festë (gota, pjata dhe peceta) • Ushqime të lehta: pica, copëza karrotash dhe kastraveci, shkopinj buke, popkorn dhe biskota Area 52
Ujë dhe lëng pa limit në Sallën e Festave ekskluzive
Bluzë dhe Kapele bejsbolli e Area 52 për djalin ose vajzën që ka ditëlindjen
Një kupon dhuratë prej 15 leva për Area 52 për djalin ose vajzën që ka ditëlindjen
Një kupon me zbritje 20% për secilin të ftuar të djalit ose vajzës që ka ditëlindjen
*30 minuta shtesë për sesion të hedhjes që mund të blihen me çmim të reduktuar prej 5 levash për person ose 7 leva për person për 60 minuta, nëse janë në dispozicion

*Rregullimi dhe pastrimi i Sallës së Festave
* minimumi 10 fëmijë
* mosha minimale: 5 vjeç

Kontaktet

Cool place

Our Park is a cool place where the children can jump and run as much as they want.

Sporting challenges

We have a variety of sporting challenges, that will make your child's birthday an active and worthwhile experience.

New way of fun

A lot of jumping expects the kids in a different and new way of fun!

Party host

They will not be alone in that adventure - our party host will accompany them.

Enormous trampoline hall

The enormous trampoline hall is a new generation and guarantees crazy, energy-filled games.

Happy kids

During the jumping endorphin - the hormone of happiness - is released!

Hedhje!

Some of our Attractions

Muri interaktiv

Vrapuesit e distancave të gjata shpeshherë “godasin murin” – hedhësit mësojnë të arsyetojnë me të!

Jump for details

SLAM DUNK​

Players who can effortlessly fly through the air and slam dunk that basketball dead centre!

Jump for details

Zona e hedhjeve

Zona e Hedhjeve Area 52 ju ofron një hapësirë të stërmadhe të trampolinave nga njëri mur në tjetrin.

Jump for details

Paralelet e hekurit

Një provë e vërtetë e forcës, shkathtësisë dhe teorisë së evolucionit të Darvinit të gjitha në një!

Jump for details