Skip to content

Festa dhe ngjarje

Mbajeni festën tuaj fantastike në AREA52 dhe shijoni me mitë, familjen dhe kolegët tuaj kënaqësinë dhe adrenalinën!

Rezervimet bëhen ndërmjet orëve 10.00 dhe 18.00

Festa

Një Festë Ditëlindjeje në Area 52 është unike, kemi Salla Festash ekskluzive për t’ju ofruar privatësi, përveç atraksioneve dhe aktiviteteve të pashoqe brenda Area 52 Trampoline Park.

Jump for details

FUQIZIM EKIPI

Po planifikoni aktivitet korporativ për fuqizimin e ekipit? Ekipi unë do të dizajnojë programin që përmbush nevojat tuaja me saktësi.

Jump for details

Rezervim ekskluziv

Area 52 është në dispozicion për rezervim ekskluziv, nëse doni privatësi për ngjarjen tuaj, apo nëse doni të organizoni grup prej 100 e më shumë personave, ne mund t’ju ofrojmë një kohë fantastike për të gjithë.

Jump for details