Skip to content

Vogëlushët

Vogëlushët

Nëse sillni vogëlushët tuaj në Zonën e Fëmijëve të Area 52 do t’i shtoni vite jetë shtratit dhe dyshekëve në shtëpinë tuaj! Padyshim që Fëmija ose Fëmijët tuaj janë hedhur poshtë e lartë dhe ndoshta kanë shkatërruar mobiljet në dhomën tuaj të gjumit, ndaj ne kemi krijuar një zonë të veçantë ku ata mund ta shpenzojnë energjinë e tepërt, ndërsa përmirësojnë koordinimin, forcën dhe qëndrueshmërinë e tyre, dhe shpresojmë të mbrojnë mobiljet tuaja në shtëpi!

Prindërit dhe kujdestarët mund të pushojnë duke e ditur se mjedisi është i sigurt dhe miqësor ndaj fëmijëve. Lërini të vegjlit të angazhohen, argëtohen dhe të ushtrojnë duke kërcyer mbi trampolina.

Fëmijët e vegjël kanë çmim prej 10 BGN për seancën një-orëshe. Ky është çmimi vetëm për Zonën e Fëmijëve në Area 52 dhe Fëmijës nuk i lejohet të përdorë pjesën tjetër të Parkut të Trampolinave për arsye sigurie. Në rast se dëshironi që fëmija juaj të përjetojë të tërë parkun e trampolinave, atëherë mund të blini biletën e Familjes Area 52 dhe ta përdorni Parkun e Trampolinave me fëmijën tuaj në orët e caktuara të sesionit.

Zona e Fëmijëve të Area 52 është në dispozicion gjatë gjithë ditës çdo ditë.

E RËNDËSISHME:

Fëmijët nën moshën 2 vjeçare nuk lejohen në Parkun e Trampolinës.

 

 

other Sessions

Familja

Hidhuni në thasë ajri të stërmëdhenj ose kurorëzoni kampionin e familjes tuaj me lojërat tona interaktive.

Jump for details

Netët ritmike

Kjo është pista më e mirë dhe më elastike e vallëzimit që do të gjeni. Kurrë nuk keni vallëzuar dhe festuar më parë si këtu!

Jump for details

AirFit

Klasa e AirFit52 është një mënyrë unike për të ardhur në formë. Ndryshe nga shumë klasa të tjera të fitnesit që nisin të bëhen të mërzitshme dhe të zakonshme.

Jump for details

Academy

Area 52 has teamed up with Freerun Bulgaria to provide you with the highest level of training to learn, improve and develop your moves.

Jump for details