Skip to content

Muri

Provojeni veten sa të aftë jeni me vrapimin e murit tek Muri i Area 52. Mund të duket pak i vështirë, por është shumë argëtues dhe sfidues. Në thelb, është një trampolinë super-luhatëse pranë një muri që mund ta shtyni, mund të ecni mbi dhe shumëçka tjetër.

Vrapimi në mur është një formë relativisht e re e artit që e ka origjinën nga Vrapimi i Lirë dhe Cirku i Diellit (Cirque De Soleil). Duhen disa prova që t’ia merrni dorën, por është më e lehtë nga sa duket!

Muri i ngre gjërat në nivelin tjetër!

other Attractions

Loja me beteja

Le të fillojë beteja! Plaçka e luftës i takon fitimtarit! Humbësit ia mbushim gojën me shkumë!

Jump for details

SLAM DUNK​

Players who can effortlessly fly through the air and slam dunk that basketball dead centre!

Jump for details

Zona e hedhjeve

Zona e Hedhjeve Area 52 ju ofron një hapësirë të stërmadhe të trampolinave nga njëri mur në tjetrin.

Jump for details

Paralelet e hekurit

Një provë e vërtetë e forcës, shkathtësisë dhe teorisë së evolucionit të Darvinit të gjitha në një!

Jump for details