Skip to content

Lojëra me përplasje

Lojëra me përplasje

Players who can effortlessly fly through the air and slam dunk that basketball dead centre! Try tricks such as through the legs, round the back, or even a reverse dunk it. The NBA will wish it had players like you! Area 52 Slam Dunk enables anyone to experience the athletic prowess of a Michael Jordan or LeBron James!

Organise a tournament, one off games or simply practice and hone your skills. Beat the opposition or just shoot a few hoops, the choice is yours.

Either way, you are going to look the part!

 

 

other Attractions

Loja me beteja

Le të fillojë beteja! Plaçka e luftës i takon fitimtarit! Humbësit ia mbushim gojën me shkumë!

Jump for details

Muri interaktiv

Vrapuesit e distancave të gjata shpeshherë “godasin murin” – hedhësit mësojnë të arsyetojnë me të!

Jump for details

Zona e hedhjeve

Zona e Hedhjeve Area 52 ju ofron një hapësirë të stërmadhe të trampolinave nga njëri mur në tjetrin.

Jump for details

Paralelet e hekurit

Një provë e vërtetë e forcës, shkathtësisë dhe teorisë së evolucionit të Darvinit të gjitha në një!

Jump for details