Skip to content

Olimpike

Këtu në Area 52 dhe Zonën Ekstreme që kemi krijuar mund të hidhni hapat e parë që të bëheni Atlet Olimpik me Trampolinat Standarde Olimpike. Mund të mësoni të hidheni gjithnjë e më lart dhe kur të ndjeheni mjaftueshëm me vetëbesim, të bëni dhe ndonjë rrotullim apo marifet tjetër.

other Attractions

Muri interaktiv

Vrapuesit e distancave të gjata shpeshherë “godasin murin” – hedhësit mësojnë të arsyetojnë me të!

Jump for details

SLAM DUNK​

Players who can effortlessly fly through the air and slam dunk that basketball dead centre!

Jump for details

Zona e hedhjeve

Zona e Hedhjeve Area 52 ju ofron një hapësirë të stërmadhe të trampolinave nga njëri mur në tjetrin.

Jump for details

Paralelet e hekurit

Një provë e vërtetë e forcës, shkathtësisë dhe teorisë së evolucionit të Darvinit të gjitha në një!

Jump for details