Skip to content

Paralelet e hekurit

Paralelet e hekurit

Një provë e vërtetë e forcës, shkathtësisë dhe teorisë së evolucionit të Darvinit të gjitha në një!

Mësoni të përfshini lëvizje dhe lëkundje me dorë që do t’ju bëjnë të ndiheni në shtëpi edhe në xhungël. Herën tjetër që Tarzani dhe Xhejn ju ftojnë për darkë do të arrini me kohë dhe të relaksuar!

Garoni kundër miqve dhe familjes ose përpiquni ta mundni rezultatin tuaj të mëparshëm në këtë aktivitet përplot kënaqësi! Paralelet e hekurit do t’ua forcojnë kapjen me duar, thelbin dhe shpinën tuaj. Këto janë ndër mjetet e shkëlqyera të stërvitjes, klasike sepse e kanë një arsye. Dhe si gjithmonë jeni të mbrojtur nga çdo gabim nga zona e rënies me jastëkë të butë.

other Attractions

Loja me beteja

Le të fillojë beteja! Plaçka e luftës i takon fitimtarit! Humbësit ia mbushim gojën me shkumë!

Jump for details

SLAM DUNK​

Players who can effortlessly fly through the air and slam dunk that basketball dead centre!

Jump for details

Zona e hedhjeve

Zona e Hedhjeve Area 52 ju ofron një hapësirë të stërmadhe të trampolinave nga njëri mur në tjetrin.

Jump for details

Vrapimi me ngarkesa

Kundërshtari juaj është Graviteti! A do të fitoni ju, apo i fundit do të qeshë Sër Isak Njutoni?

Jump for details