Skip to content

Hedhje

Parku i Trampolinave më i madhi në Bullgari vjen për ju me 1000 metra katrorë. Metra të tërë argëtimi nga muri në mur, për fëmijë dhe të rritur. Aktivitete si hedhje, shtegu i rrokullisjes, zona e goditjes, muri për ecje, rrufetë luftuese, shkallët luhatëse, paralelet e hekurit, ecja në rrjeta, thesi gjigant me ajër dhe shumë të tjera ju mbushin me adrenalinë dhe argëtim e emocione pa limit për orë të tëra. Këto ushtrime kadriovaskulare me lodhje të vogël, i mundojnë më pak kockat dhe nyjet në krahasim me sportet e tjera dhe përmirësojnë sistemim limfatik, koordinimin dhe barazpeshën. Tashmë një sport i pranuar olimpik, Area 52 Trampoline Park ka instaluar edhe trampolina të standardeve konkurruese ndërkombëtare. Kurrë nuk ka qenë kaq argëtuese të bësh ushtrime fizike! Të gjitha këto aktivitete përplot argëtim përfshihen në tarifën e hyrjes për zonën Area 52 Jump. Po ashtu kemi edhe programe të posaçme për familje dhe fëmije. Shikoni më poshtë për më shumë detaje.

 

 

other Sessions

Familja

Hidhuni në thasë ajri të stërmëdhenj ose kurorëzoni kampionin e familjes tuaj me lojërat tona interaktive.

Jump for details

Vogëlushët

Nëse sillni vogëlushët tuaj në Zonën e Fëmijëve të Area 52 do t’i shtoni vite jetë shtratit dhe dyshekëve në shtëpinë tuaj!

Jump for details

Netët ritmike

Kjo është pista më e mirë dhe më elastike e vallëzimit që do të gjeni. Kurrë nuk keni vallëzuar dhe festuar më parë si këtu!

Jump for details

AirFit

Klasa e AirFit52 është një mënyrë unike për të ardhur në formë. Ndryshe nga shumë klasa të tjera të fitnesit që nisin të bëhen të mërzitshme dhe të zakonshme.

Jump for details