Skip to content

Zona e hedhjeve

Zona e hedhjeve

Zona e Hedhjeve Area 52 ju ofron një hapësirë të stërmadhe të trampolinave nga njëri mur në tjetrin. Me 60 trampolina, trampolina të mureve, trampolina të ngritur dhe shirita të trampolinave, Zona e Hedhjes të një vend fantastik për t’u hedhur. Të hidhesh vetëm në njërën nga trampolinat e shumta apo të hidhesh nga njëra trampolinë në tjetrën do t’ju testojë barazpeshën tuaj gravitacionale dhe do t’ua rrisë nivelin e adrenalinës.

other Attractions

Loja me beteja

Le të fillojë beteja! Plaçka e luftës i takon fitimtarit! Humbësit ia mbushim gojën me shkumë!

Jump for details

Muri interaktiv

Vrapuesit e distancave të gjata shpeshherë 'godasin murin' – hedhësit mësojnë të arsyetojnë me të!

Jump for details

SLAM DUNK​

Players who can effortlessly fly through the air and slam dunk that basketball dead centre!

Jump for details

Paralelet e hekurit

Një provë e vërtetë e forcës, shkathtësisë dhe teorisë së evolucionit të Darvinit të gjitha në një!

Jump for details