Skip to content

Muri interaktiv

Muri interaktiv

Vrapuesit e distancave të gjata shpeshherë “godasin murin” – hedhësit mësojnë të arsyetojnë me të! Përfshini trupin dhe mendjen për këtë test të durimit dhe intelektit! Kjo është mënyra më argëtuse për të testuar dhe përmirësuar koordinimin dorë-sy, kohën e reagimit dhe shpejtësinë. Natyra interaktive e mureve do të thotë se teksa ju jeni duke u hedhur, ju duhet të mendoni dhe të përllogarisni lëvizjet në të njëjtën kohë. Edhe pse jeni të angazhuar në një ndjekje si kjo, përqendrimi që kërkohet dhe emicionet që do të përjetoni do të bëjnë të harroni sa i fuqishëm është ky ushtrim.

Garoni kundër njëri-tjetrit ose me veten!

Është një lojë që të sfidon mendjen, angazhon trupin dhe mbi të gjitha është super argëtuese!

 

 

other Attractions

Loja me beteja

Le të fillojë beteja! Plaçka e luftës i takon fitimtarit! Humbësit ia mbushim gojën me shkumë!

Jump for details

SLAM DUNK​

Players who can effortlessly fly through the air and slam dunk that basketball dead centre!

Jump for details

Zona e hedhjeve

Zona e Hedhjeve Area 52 ju ofron një hapësirë të stërmadhe të trampolinave nga njëri mur në tjetrin.

Jump for details

Paralelet e hekurit

Një provë e vërtetë e forcës, shkathtësisë dhe teorisë së evolucionit të Darvinit të gjitha në një!

Jump for details