Skip to content

Familja

Hidhuni në thasë ajri të stërmëdhenj ose kurorëzoni kampionin e familjes tuaj me lojërat tona interaktive, kemi diçka për të gjithë familjen këtu në Area 52 Trampoline Park. Mbushini bateritë më pas në kafenenë tone, ku do të gjeni shumëllojshmëri të ushqimeve dhe pijeve për të rritur dhe fëmijë. krijoni çaste të paharrueshme me familjen në Area 52 Trampoline Park. Sesionet e Area 52 Familje janë sesione të posaçme që e hapin të gjithë Parkun e Trampolinave për ju që të luani me fëmijët tuaj. Ky sesion ekskluziv vlen për fëmijë nga mosha 2 vjeç e lart dhe të gjithë fëmijët nën 5 vjeç duhet të shoqërohen në park nga një i rritur/kujdestar (minimumi një i rritur për dy fëmijë nën moshën 5 vjeç).

Çmimi për të hyrë në Parkun e Trampolinës dhe për të përdorur ekskluzivisht të gjitha aktivitetet e tij argëtuese është 6 leva për person. Në përfundim të sesionit, secili fëmijë merr një lëng freskues, që ofrohet nga Area 52 Trampoline Park.

Çmimi për të hyrë në Parkun e Trampolinës dhe për të përdorur ekskluzivisht të gjitha aktivitetet e veta është si më poshtë:

1 i rritur dhe 1 fëmijë = 3.99 euro
1 i rritur dhe 2 fëmijë = 8.99 euro
2 të rritur dhe 1 fëmijë = 11.99 euro
2 të rritur dhe 2 fëmijë = 14.99 euro
2 të rritur dhe 3 fëmijë = 16.99 euro

Secili sesion zgjat një orë dhe sesioni mbahet në orare të caktuara. Na kontaktoni për hollësi ose shikojeni orarin në uebfaqen tonë.

 

 

other Sessions

Hedhje

Parku i Trampolinave më i madhi në Bullgari vjen për ju me 1000 metra katrorë. Metra të tërë argëtimi nga muri në mur, për fëmijë dhe të rritur.

Jump for details

Vogëlushët

Nëse sillni vogëlushët tuaj në Zonën e Fëmijëve të Area 52 do t’i shtoni vite jetë shtratit dhe dyshekëve në shtëpinë tuaj!

Jump for details

Netët ritmike

Kjo është pista më e mirë dhe më elastike e vallëzimit që do të gjeni. Kurrë nuk keni vallëzuar dhe festuar më parë si këtu!

Jump for details

AirFit

Klasa e AirFit52 është një mënyrë unike për të ardhur në formë. Ndryshe nga shumë klasa të tjera të fitnesit që nisin të bëhen të mërzitshme dhe të zakonshme.

Jump for details