Skip to content

Vrapimi me ngarkesa

Vrapimi me ngarkesa

Kundërshtari juaj është Graviteti! A do të fitoni ju, apo i fundit do të qeshë Sër Isak Njutoni? Këto rrjeta do të testojnë në maksimum esencën e fuqisë tuaj dhe të forcës së mbërthimit ndërkohë që ju përpiqeni nën, mbi, përmes dhe përtej terrenit me litarë.

I keni parë ushtarët nëpër filma kur përpiqen ta bëjnë këtë, por ju kërkojmë falje; këtë herë nuk do të ketë muzikë apo toger që ju stërvit dhe ju ndihmon t’ia dilni mbanë! Mund të garoni me kohën ose me njëri-tjetrin në këtë aktivitet rraskapitës. Por mbani mend, armiku juaj më i keq është lodhja. Kjo është një mënyrë fantastike për të ushtruar dhe për t’u zhdërvjelltësuar. Mund të argëtoheni dhe relaksoheni kur e dini se çdo gabim i juaji ju falet nga pista e zbarkimit e mbuluar me jastëkë të butë.

other Attractions

Loja me beteja

Le të fillojë beteja! Plaçka e luftës i takon fitimtarit! Humbësit ia mbushim gojën me shkumë!

Jump for details

SLAM DUNK​

Players who can effortlessly fly through the air and slam dunk that basketball dead centre!

Jump for details

Zona e hedhjeve

Zona e Hedhjeve Area 52 ju ofron një hapësirë të stërmadhe të trampolinave nga njëri mur në tjetrin.

Jump for details

Paralelet e hekurit

Një provë e vërtetë e forcës, shkathtësisë dhe teorisë së evolucionit të Darvinit të gjitha në një!

Jump for details