Skip to content

Netët ritmike

Netët ritmike

Kjo është pista më e mirë dhe më elastike e vallëzimit që do të gjeni. Kurrë nuk keni vallëzuar dhe festuar më parë si këtu!

Një sesion 2-orësh me DJ-in tonë nga ora 20:00 – 22:00 çdo të premte, është mbrëmja më e mirë e së premtes në Sofie për adoleshentët. DJ ynë luan muzikën më të re, më të mirë dhe më nxitëse që mund të gjeni dhe adoleshentët mund t’i ekzagjerojnë lëkundjet dhe tundjet e tyre me hedhje dhe rrotullime që as nuk krahasohen me vallëzimet e zakonshme nëpër diskoteka!

Kur jemi tek NETËT RITMIKE në Area 52, a mos ka ndonjë mënyrë më të mirë për të kaluar mbrëmjen e së premtes? Në orën 20:00 dritat ulen, muzika ngrihet dhe fillojnë emocionet.

Dy orë për t’u hedhur ose relaksuar me DJ-in tonë.

NETËT RITMIKE në Area 52 e kanë çmimin
6.99 Euro për një sesion 2-orësh.

Çdo të premte nga 20:00 – 22:00

other Sessions

Vogëlushët

Nëse sillni vogëlushët tuaj në Zonën e Fëmijëve të Area 52 do t’i shtoni vite jetë shtratit dhe dyshekëve në shtëpinë tuaj!

Jump for details

Familja

Hidhuni në thasë ajri të stërmëdhenj ose kurorëzoni kampionin e familjes tuaj me lojërat tona interaktive.

Jump for details

AirFit

Klasa e AirFit52 është një mënyrë unike për të ardhur në formë. Ndryshe nga shumë klasa të tjera të fitnesit që nisin të bëhen të mërzitshme dhe të zakonshme.

Jump for details

Hedhje

Parku i Trampolinave më i madhi në Bullgari vjen për ju me 1000 metra katrorë. Metra të tërë argëtimi nga muri në mur, për fëmijë dhe të rritur.

Jump for details

Familja

Hidhuni në thasë ajri të stërmëdhenj ose kurorëzoni kampionin e familjes tuaj me lojërat tona interaktive.

Jump for details

Vogëlushët

Nëse sillni vogëlushët tuaj në Zonën e Fëmijëve të Area 52 do t’i shtoni vite jetë shtratit dhe dyshekëve në shtëpinë tuaj!

Jump for details

AirFit

Klasa e AirFit52 është një mënyrë unike për të ardhur në formë. Ndryshe nga shumë klasa të tjera të fitnesit që nisin të bëhen të mërzitshme dhe të zakonshme.

Jump for details