Skip to content

Airfit

Klasa e AirFit52 është një mënyrë unike për të ardhur në formë. Ndryshe nga shumë klasa të tjera të fitnesit që nisin të bëhen të mërzitshme dhe të zakonshme, ushtrimet me trampolinë janë emocionuese dhe të japin forcë, si dhe shumë të mira për shëndetin, si: ushtrime të forta kardio, pastrojnë dhe detoksifikojnë sistemin limfatik dhe përmirësojnë koordinimin dhe balancën. Instruktori ynë shumë i kualifikuar e bën më të lehtë lidhjen me klasat e fitnesit në Area 52.

other Sessions

Familja

Hidhuni në thasë ajri të stërmëdhenj ose kurorëzoni kampionin e familjes tuaj me lojërat tona interaktive.

Jump for details

Vogëlushët

Nëse sillni vogëlushët tuaj në Zonën e Fëmijëve të Area 52 do t’i shtoni vite jetë shtratit dhe dyshekëve në shtëpinë tuaj!

Jump for details

Netët ritmike

Kjo është pista më e mirë dhe më elastike e vallëzimit që do të gjeni. Kurrë nuk keni vallëzuar dhe festuar më parë si këtu!

Jump for details

Akademia

Area 52 është bërë bashkë me Freerun Bulgaria për t’ju sjellë nivelin më të lartë të stërvitjes për të mësuar, përmirësuar dhe zhvilluar lëvizjet.

Jump for details