Skip to content

Thesi me ajër

Thesi me ajër

A guxojmë të themi se kjo lojë është “argëtim me thasë”? Epo, ne e thamë dhe edhe ju keni për ta thënë! Testoni zbarkimet duke e ditur se mund ta përmirësoni teknikën tuaj pa asnjë rrezik. Ne ju japim thesin me ajër që të praktikoni në mënyrë të sigurtë rrotullimet dhe përdredhjet, pasi bimi mbi dysheme të shtruar me jastëkë, derisa t’ia dilni në nivelin tjetër të Trampolinës. Thesi me ajër ju ofron qasje më të lehtë tek dalja se sa gropa me shkumë, që do të thotë më shumë hedhje në orë! Do të zbuloni se thasët nuk janë vetëm për siguri, por ofrojnë argëtim unik më vete kur ju zgjidhni format e trupave për përplasje, nën udhëzimin e Masherallëve tanë.

Bëhuni aventurirë, provoni ndonjë rrotullim apo si shumica e njerëzve, dorëzohuni para tundimit dhe hidhuni! Lojë praktike, e sigurtë dhe shumë argëtuese!

other Attractions

Muri interaktiv

Vrapuesit e distancave të gjata shpeshherë “godasin murin” – hedhësit mësojnë të arsyetojnë me të!

Jump for details

SLAM DUNK​

Players who can effortlessly fly through the air and slam dunk that basketball dead centre!

Jump for details

Zona e hedhjeve

Zona e Hedhjeve Area 52 ju ofron një hapësirë të stërmadhe të trampolinave nga njëri mur në tjetrin.

Jump for details

Paralelet e hekurit

Një provë e vërtetë e forcës, shkathtësisë dhe teorisë së evolucionit të Darvinit të gjitha në një!

Jump for details