Skip to content

Akademia

Area 52 është bërë bashkë me Freerun Bulgaria për t’ju sjellë nivelin më të lartë të stërvitjes për të mësuar, përmirësuar dhe zhvilluar lëvizjet, rrotullimet, marifetet, tundjet dhe shkundjet tuaja, qoftë mbi tokë apo në ajër.

Freerun Bulgaria është organizata kryesore e Free Running dhe Parkour në Bullgari. Duke u bërë pjesë e Akademisë Area 52 ju do të angazhoheni me Freerunners më të mirë në vend të cilët do t’ju mësojnë çdo hedhje e rrotullim të mundshëm.

Secila punëtori e Akademisë Area 52 është ndarë në dy grupe: nxënës fillestarë dhe të avancuar. Secili sesion i Akademisë së Area 52 është për një orë dhe ne kemi mundësinë për grupe me nga 20 vetë. Sesioni përmban nxemje specifike, sesione të ndryshme në të gjitha foshat e Parkut të Trampolinave, qetësim dhe këshillim nga trajnerët.

Akademia Area 52 ofrohet çdo të hënë dhe të mërkurë nga ora 20:00 – 21:00. Secili sesion i stërvitjes është 15 BGN, ose mund të blini 5 sesione për 65 BGN.

Meqë vendet për këtë program janë të pakta, ju sugjerojmë që të rezervoni më herët për të mos u zhgënjyer nga Akademia më interesante në Bullgari.

other Sessions

Familja

Hidhuni në thasë ajri të stërmëdhenj ose kurorëzoni kampionin e familjes tuaj me lojërat tona interaktive.

Jump for details

Vogëlushët

Nëse sillni vogëlushët tuaj në Zonën e Fëmijëve të Area 52 do t’i shtoni vite jetë shtratit dhe dyshekëve në shtëpinë tuaj!

Jump for details

Netët ritmike

Kjo është pista më e mirë dhe më elastike e vallëzimit që do të gjeni. Kurrë nuk keni vallëzuar dhe festuar më parë si këtu!

Jump for details

AirFit

Klasa e AirFit52 është një mënyrë unike për të ardhur në formë. Ndryshe nga shumë klasa të tjera të fitnesit që nisin të bëhen të mërzitshme dhe të zakonshme.

Jump for details