Skip to content

Atraksione dhe sesione

Mirësevini në shtëpinë origjinale të aksionit ajror nga njëri mur në tjetrin, aty ku nuk ndalemi kurrë së kërkuari për mënyra të reja si të luajmë. Zbuloni hapësirat, atraksioent dhe sesionet e ndryshme! HIDHUNI!

Atraksione

Loja me beteja

Le të fillojë beteja! Plaçka e luftës i takon fitimtarit! Humbësit ia mbushim gojën me shkumë!

See Details

Muri interaktiv

Vrapuesit e distancave të gjata shpeshherë “godasin murin” – hedhësit mësojnë të arsyetojnë me të!

See Details

SLAM DUNK​

Players who can effortlessly fly through the air and slam dunk that basketball dead centre!

See Details

Zona e hedhjeve

Zona e Hedhjeve Area 52 ju ofron një hapësirë të stërmadhe të trampolinave nga njëri mur në tjetrin.

See Details

Paralelet e hekurit

Një provë e vërtetë e forcës, shkathtësisë dhe teorisë së evolucionit të Darvinit të gjitha në një!

See Details

Vrapimi me ngarkesa

Kundërshtari juaj është Graviteti! A do të fitoni ju, apo i fundit do të qeshë Sër Isak Njutoni?

See Details

Muri

Provojeni veten sa të aftë jeni me vrapimin e murit tek Muri i Area 52. Mund të duket pak i vështirë, por është shumë argëtues dhe sfidues. /br>
See Details

Thesi me ajër

A guxojmë të themi se kjo lojë është “argëtim me thasë”? Epo, ne e thamë dhe edhe ju keni për ta thënë! Testoni zbarkimet duke e ditur se mund ta përmirësoni teknikën tuaj pa asnjë rrezik.

See Details

Olimpike

Këtu në Area 52 dhe Zonën Ekstreme që kemi krijuar mund të hidhni hapat e parë që të bëheni Atlet Olimpik me Trampolinat Standarde Olimpike.

See Details

Sesione

Hedhje

Parku i Trampolinave më i madhi në Bullgari vjen për ju me 1000 metra katrorë. Metra të tërë argëtimi nga muri në mur, për fëmijë dhe të rritur.

See Details

Familja

Hidhuni në thasë ajri të stërmëdhenj ose kurorëzoni kampionin e familjes tuaj me lojërat tona interaktive.

See Details

Vogëlushët

Nëse sillni vogëlushët tuaj në Zonën e Fëmijëve të Area 52 do t’i shtoni vite jetë shtratit dhe dyshekëve në shtëpinë tuaj!

See Details

Netët ritmike

Kjo është pista më e mirë dhe më elastike e vallëzimit që do të gjeni. Kurrë nuk keni vallëzuar dhe festuar më parë si këtu!

See Details

Airfit

Klasa e AirFit52 është një mënyrë unike për të ardhur në formë. Ndryshe nga shumë klasa të tjera të fitnesit që nisin të bëhen të mërzitshme dhe të zakonshme.

See Details

Akademia

Area 52 është bërë bashkë me Freerun Bulgaria për t’ju sjellë nivelin më të lartë të stërvitjes për të mësuar, përmirësuar dhe zhvilluar lëvizjet.

See Details

Hedhje!