Skip to content

Rreth nesh

Mirësevini në shtëpinë origjinale të aksionit ajror nga muri në mur. Aty ku ne kurrë nuk ndalemi së kërkuari për lojëra të reja.

Area 52 Trampoline Park

Parku i Trampolinave Area 52 është epiqendra e re e argëtimit! Parku më i madh i trampolinave në Bullgari tashmë është fakt dhe aty mund të sfidoni gravitetin dhe të hidheni mbi më shumë se 70 trampolina derisa nivelet tuaja të endorfinës të kapin majat. Të rriturit dhe fëmijët mund të shijojnë aktivitete fizike dhe të zgjedhin sfida të ndryshme.

Ju vetë e vendosni a do të bëni kosha basketbolli, të vraponi mbi mur, të bëni betejë gladiatorësh me ndonjë shok, të hidheni në thesin gjigant me ajër, të testoni zhdërvjelltësinë tuaj mbi paralele, t’i ngjiteni shkallës prej litari, të testoni fuqinë e muskujve dhe kapjen në pengesa dhe të sfidoni qëndrueshmërinë dhe inteligjencën tuaj me murin interaktiv apo të ndjeni kënaqësinë e ngjitjes.

Hedhjet

Hedhjet me trampolinë njihen si sport olimpik. Prandaj Parku i Trampolinave i Area 52 ka instaluar trampolina të standardeve konkurruese ndërkombëtare. Kurrë më parë nuk ka qenë kaq argëtuese të ushtrosh! Ky aktivitet argëtues përfshihet në biletën e hyrës për zonën e hedhjeve në Area 52.

AIRFIT INSTRUCTORS​

A e keni ditur se 10 minuta në trampolinë djegin të njëjtën sasi të kalorive si gjysëm ore vrap? Instruktorët tani unikë të AirFit e dinë këtë mirë! Ndryshe nga shumica e klasave të fitnesit që dikur bëhen të mërzitshme dhe të zakonshme, ushtrimi në trampolina është emocionues dhe të jep më shumë fuqi dhe shumë të mira për shëndetin, si forcon sistemin kardiovaskular, pastron dhe detoksifikon sistemin limfatik dhe përmirëson koordinimin dhe barazpeshimin. Instruktori ynë shumë i kualifikuar i fitnesit e largon si me dorë lodhjen nga AirFit!

special Toddler area

Krijoni kujtime të bukura familjare falë programeve tona të veçanta për Familjen. Këtu kemi dhe atë, një dhe të vetmen, pistën e vallëzimit!

jumping dance floor

Çdo të premte mbrëma dritat ulen, muzika ngrihet lart dhe nisin emocionet. Dy orë për t’u hedhur apo për t’u relaksuar me muzikën e DJ-it tonë.

Parkour and Freerun Instructors

Nëse keni dashur të mësoni si të bëni rrotullame, marifete dhe elemente të lojës me pengesa, tani mund t’i mësoni nga instruktorët më të mirë bullgarë të këtyre fushave pranë Akademisë Area 52 çdo të martë dhe të enjte.

Area 52 Café

Pasi sesioni i hedhjeve të përfundojë, mund të ribmushni bateritë në Kafenenë e Area 52 Café ku do të gjeni ushqimet dhe pijet e shumëllojshme për të rritur dhe fëmijë.

What is inside

Area 52 Trampoline Park Awaits You!