Skip to content

Area 52 Trampoline Park

Atraksione dhe Sesione

Loja me beteja

Le të fillojë beteja! Plaçka e luftës i takon fitimtarit! Humbësit ia mbushim gojën me shkumë!

Jump for details

Muri interaktiv

Vrapuesit e distancave të gjata shpeshherë 'godasin murin' – hedhësit mësojnë të arsyetojnë me të!

Jump for details

Zona e hedhjeve

Zona e Hedhjeve Area 52 ju ofron një hapësirë të stërmadhe të trampolinave nga njëri mur në tjetrin.

Jump for details

Festa dhe ngjarje

Festa

Një Festë Ditëlindjeje në Area 52 është unike, kemi Salla Festash ekskluzive për t’ju ofruar privatësi, përveç atraksioneve dhe aktiviteteve të pashoqe brenda Area 52 Trampoline Park.

Jump for details

Rezervim për ngjarje korporative

Po planifikoni aktivitet korporativ për fuqizimin e ekipit? Ekipi unë do të dizajnojë programin që përmbush nevojat tuaja me saktësi.

Jump for details

Të reja